Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.

Χάθηκε Κατοικίδιο Ζώο

Δημοσίευση Δωρεάν Αγγελίας για Χαμένο Κατοικίδιο – Ζώο

 

 

ΔΕΙΤΕ: Αγγελίες σχετικές  με Χαμένα Κατοικίδια – Ζώα

 

Ζώο

Ακούμε από πολλούς ιδιοκτήτες  που χάνουν τα ζωάκια  τους πως  δεν έχουν ιδέα που και πώς να τα βρουν. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα που προτείνει το vresto.cm.gr  μόλις συνειδητοποιήσετε ότι το γατάκι, το κουτάβι ή κάποιο άλλο ζωάκι σας   λείπει.

1.  Δείξτε το ενδιαφέρον που πρέπει για το μικρο σας φίλο  .Οι καθημερινές σας εργασίες δεν είναι τόσο σημαντικές όσο η ζωή του ζώου σας. Ζητήστε από συγγενείς ή φίλους να φροντίσουν τα παιδιά σας. Πάρτε άδεια από τη δουλειά σας. Αναβάλλετε τον γάμο σας εάν πρέπει! Κάντε ό, τι χρειάζεται για να μη χάσετε πολύτιμο  χρόνο για να αναζητήσετε τον φίλο σας.

2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε  ενημερωμένο  τηλέφωνό σας στο κολάρο ή στο  “σαμαράκι”  του ζώου σας .

Είναι ζωτικής σημασίας να απαντήσετε  άμεσα  στον αριθμό επικοινωνίας που έχετε τοποθετήσει στο ζωάκι σας  ,για αυτό τακτικά να ελέγχετε και να ενημερώνετε τον αριθμό επικοινωνίας  σε περίπτωση αλλαγής του

3. Τοποθετήστε ηλεκτρονική σήμανση (τσιπ)  το σκύλο ,τη γάτα σας ή άλλο κατοικίδιο σας   .Εκτός του ότι είναι υποχρεωτική η σήμανση του ζώου σας βάση του Ν.4039/12,  σε περίπτωση εντοπισμού του, οι Αρχές θα ερευνήσουν με ειδικό  σκάνερ την ύπαρξη του , προκείμενου διαπιστώσουν τα στοιχειά του ιδιοκτήτη του.

4. Δημιουργήστε αντίγραφα της σαφέστερης φωτογραφίας που μπορείτε να βρείτε για το ζώο σας.Μεταβείτε σε ένα  κατάστημα όπου μπορείτε να εκτυπώσετε φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας, να εκτυπώσετε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα μηχάνημα αντιγραφής, εάν χρειαστεί. Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα είναι έγχρωμη, ακριβής και καθαρή. Ζητήστε από τα καταφύγια ζώων  να αποθηκεύσουν τη φωτογραφία οπουδήποτε διατηρούν φωτογραφίες χαμένων ζώων και δημοσιεύστε την στον πίνακα ανακοινώσεων.

5. Δημοσιεύστε   την  αγγελία της εξαφάνισης σε όλες τις τοπικές εφημερίδες, καθώς και στα κοινωνικά μέσα.Μην συμπεριλάβετε πάρα πολλές λεπτομέρειες. Απλώς γράψτε, “Χάθηκε : [Σκύλος/γάτα]. [Χρώμα]. Αμοιβή. [Αριθμός τηλεφώνου]   . Ελέγχετε καθημερινά της αναγγελίες  ιδίως παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις  στο :

vresto.com.gr  Το μοναδικό όνομα που μπορείς να εμπιστευτείς για να βρεις γρήγορα τον μικρο σου τετράποδο φίλο!

Vresto.com.gr. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική Πύλη στην Ελλάδα με ανανεωμένες πληροφορίες για ό,τι έχασες ή βρήκες.

 

6. Τοποθετείστε   αφίσες με την  αμοιβή  και φτιάξτε ενημερωτικά φυλλάδια ενημέρωσης    για να τα τοποθετήσετε μπροστά από το σπίτι σας.
Πάρτε μερικά τεράστια κομμάτια κόντρα πλακέ και γράψτε  ένα απλό μήνυμα:

ΚΕΦΑΛΑΙΑ

ΧΑΘΗΚΕ [ΓΑΤΑ / ΣΚΥΛΟΣ]

[ΧΡΩΜΑ]

[  ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ]

7. Μην υποτιμάτε την αμοιβή .
Μιλάμε για τον μικρό σας άγγελο, εδώ – δεν είναι ώρα για οικονομία.

8. Ερευνήστε  όλα τα κοντινά καταφύγια των φιλοζωικών σωματείων του Νομού σας  και τις δημόσιες  υπηρεσίες  περισυλλογής και περίθαλψης ζώων .
Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από ό, τι νομίζετε. Καλέστε τον καθένα και ρωτήστε τους .    Καλέστε τα κτηνιατρία της περιοχής σας  ,   και   μεταβείτε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας για να δηλώσετε την εξαφάνιση του ζώου σας .

9. Προσπαθήστε να ενημερώσετε τους  τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς για να προβούν  σε ανακοίνωση για την εξαφάνιση του ζώου σας .
Εάν υπάρχει κάτι  ξεχωριστό σημάδι στο ζώο σας που μπορεί να τραβήξει την προσοχή , αναφέρετέ το.

10. Αναζητήστε τη γειτονιά όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ.
Μιλήστε σε όλους:  άτομα που κάνουν ντελιβερι , άτομα που περπατούν με τα σκυλιά τους, γείτονες και άτομα  που εργάζονται σε μεταφορικές εταιρειες .
Ρωτήστε τα παιδιά της γειτονιας σας αν έχουν δει τη γάτα ή το σκύλο σας – είναι συχνά πιο προσεκτικά από τους ενήλικες.
Χρησιμοποιήστε έναν φακό για αναζήτηση σε μικρά μέρη όπου τα ζώα μπορεί να κρύβονται: μέσα σε αποχετεύσεις ή υπόστεγα ή κάτω από βεράντες ή σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Βγείτε έξω το βράδυ όταν είναι ήσυχα και καλέστε το όνομα του ζώου σας. Ακούστε προσεκτικά για το εξασθενημένο νιαούρισμα ή το κλαψούρισμα ενός ζώου που έχει κολλήσει κάπου.

11. Δημοσιεύστε φυλλάδια στα γραφεία των κτηνιάτρων σε περίπτωση που το ζώο σας τραυματίστηκε ή αρρώστησε και μεταφέρθηκε εκεί από έναν καλό Σαμαρείτη.
Επίσης, ρίξτε φυλλάδια πίσω από τις πόρτες των επιχειρήσεων στην περιοχή. Καλύψτε μια μεγάλη ακτίνα, επειδή τα χαμένα ζώα βρίσκονται συχνά λίγα χιλιόμετρα  μακριά.

Μην τα παρατάτε ποτέ. Καλή τύχη!

Σε όλους όσους έχετε χάσει τα ζωάκια σας  το vresto.com.gr  , σας εύχεται  να τα βρείτε και να επιστρέψουν  πίσω στο σπίτι σας πολύ σύντομα.  Να θυμάστε  ότι πολλά άλλα σκυλάκια και γατούλες  εκεί έξω δεν έχουν ένα ζεστό κρεβάτι για να επιστρέψουν …

Μπλουζα
elGreek
Κλεμμένα-Βρέθηκαν Χάθηκε Κατοικίδιο Ζώο - Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ,Χάθηκε Κατοικίδιο Ζώο κλεμμένο - βρεθηκε - κλεμμένη Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Χάθηκε Κατοικίδιο Ζώο - Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ,Κλεμμένα-Βρέθηκαν

Κλεμμένα-Βρέθηκαν Χάθηκε Κατοικίδιο Ζώο κλεμμένο - βρεθηκε - κλεμμένη Χάθηκε-Βρέθηκε-Χαρίζεται-Ζητείται Εδώ Κλεμμένα-Βρέθηκαν